Vier verdachten zaak Richard Nieuwenhuizen maand vast

De vier verdachten die als laatste zijn opgepakt omdat ze iets met de fatale mishandeling van grensrechter Richard Nieuwenhuizen te maken zouden hebben, moeten nog zeker een maand vast blijven zitten. De rechtbank in Lelystad heeft vrijdag beslist dat de twee 16-jarigen, een 17-jarige en een man van 50 nog 30 dagen in voorarrest gehouden mogen worden.

Lees ook:Drie verdachten zaak grensrechter Nieuwenhuizen langer vast
Lees ook:Hangplek in Lelystad ingericht als volkstuin
Lees ook:Laura Dekker nog steeds onder toezicht
Lees ook:Stokslagen en duizend euro boete voor biertje
Lees ook:Meditatie op school

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>