Trendy Japanners aan de H&M!

Wie denkt dat de kleding van H&M overal ter wereld te verkrijgen is heeft het mis. In Amsterdam heb je iets van 10 filialen, en dat is al een groot deel van de 'maar' 1300 winkels in 24 verschillende landen. Je kunt al bij H&M shoppen in steden als Dubai en Koeweit, en vanaf 2008 ook in het land aan de andere kant van de wereld, Japan. De eerste winkel in Japan kun je over ruim een jaar op een wel heel bijzondere plek vinden.

Tokio, district Harajuku! En die wijk is heel erg bekend om de 'aparte' mode (foto). De jongeren lopen er daar bij in vreemde jurken en kleding in alle kleuren met veel strikken en prints. Niks is gek genoeg. De baas van H&M heeft besloten de eerste winkel in Japan te openen omdat het een spannende markt is door modebewuste consumenten met een grote koopkracht. Modebewust zijn ze zeker, maar of die jongeren van standaard kleding houden? Als basis is het altijd goed! Of voor een sollicitatiegesprek…

 

Lees ook:Mannen shoppen zonder shirt in New York
Lees ook:Winkelen zonder muziekje
Lees ook:Boodschappen doen in 5 minuutjes
Lees ook:Oranje speelt vanmiddag tegen Japan
Lees ook:Wat weet jij van eerlijke kleding?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Trendy Japanners aan de H&M!

 1. J.

  Goeie gok van de H&M, maar of ze veel zullen kopen, betwijfel ik…
  Iedereen loopt immers al in de H&M, origineel ben je dus niet meer.
  Iedereen moet zijn eigen stijl hebben, Harajuku kun je lekker veel creativiteit in kwijt, maar H&M is toch een beetje te basic…

    /   Reply  / 
 2. eileen

  h&m is wel basic kleding,, maar ook heel leuk al je er de goeie accesoires bij gebruikt. zo kan je ook een eigen stijl ontwikelen>die hoeft niet heel opvallent te zijn en soms is je stijl ook basic;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>