Proud to be Dutch!

Ze heeft tijd genoeg om net zo beroemd te worden als Kate Moss: Ymre Stiekema. Deze meid van 16 jaar woont nog bij haar ouders in Groningen, maar dit gaat snel veranderen. Binnenkort reist ze de wereld over voor Prada en is ze het gezicht van de Linea Rossa collectie 2009. Geld heeft ze al genoeg, ze werd namelijk tweede in de finale van Elite Model Look in Praag en kreeg daarom 100.000 euro. Een havo diploma moet ze trouwens nog weten te bemachtigen..

Lees ook:Lieke wint Elite Model Look 2011
Lees ook:Model van 21 jaar sterft aan anorexia
Lees ook:Student biedt maagdelijkheid aan
Lees ook:Red de wereld in Sniper Elite V2 op PC
Lees ook:Verder leren? Jörgen Raymann vindt van wel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>