Ik ruik spek

Houd jij ook zo van de geur van gebakken spek? Toegegeven, met een eitje erbij is het allemaal best lekker. Maar om nou de hele dag te ruiken? Een parfumfabrikant dacht er anders over en ontwikkelde een nieuw parfum met de toepasselijke naam ‘Bacon’. Het is verkrijgbaar in een mannen- en vrouwenvariant. Voor een flesje vloeibaar spek tel je zo’n 25 euro neer. Iets voor jou?

Via: AD
Foto: By The Legendary Sky Attacker (My camera) [Public domain], via Wikimedia Commons

Lees ook:Justin Bieber zit er warmpjes bij
Lees ook:Ludieke herinnering aan examenfeestje!
Lees ook:Carnavalvierders met pepperspray uit optocht geplukt
Lees ook:Casio Exilim EX-N1: kleurrijke compactcamera
Lees ook:Schat, wat is je ping?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>