Gratis Uggs Shoe Club Rotterdam: 29 oktober

Ben jij een echte Ugg-liefhebber markeer dan 29 oktober in je agenda. Dan moet je bij de Shoe Club zijn in Rotterdam. Tijdens ‘The Shoe Club party – second edition’ wordt er ieder uur een fan blij gemaakt met een gratis paar Uggs.

Vanaf 13.00 uur begint het feest, is de bar geopend en zorgen DJ’s Illfort Grantz en the Brothers in the Booth – ondersteund door MC Mavis Acquah- voor swingende beats op de winkelvloer. Op straat vinden er speciale acts van Nederlands bekendste slagwerkgroep Percossa plaats en delen meisjes promotie tickets uit om the party bij te wonen. Niet alleen worden er laarzen weggegeven, je kunt natuurlijk ook lekker exclusieve schoenen passen. Althans, als de winkel niet uit z’n voegen barst door de ugg-lovers.

Lees ook:Twee Turkse meisjes worden na 11 jaar uitgezet
Lees ook:Scandinavische meisjes verven haar uit angst
Lees ook:Gezocht: Ballenjongen (m/v) voor Nederlands Elftal!
Lees ook:Verlate Valentijn in Balkbrug
Lees ook:MTV Music week breidt de line-up verder uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gratis Uggs Shoe Club Rotterdam: 29 oktober

  1. Patricia de Ryck Auteur

    Vanaf 13.30 wordt er ieder uur een gratis paar weggegeven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>