Avril Lavigne helpt je bij het ontdekken van je eigen stijl

Avril Lavigne heeft weer een nieuwe parfum op de markt gebracht. Wild Rose is de nieuwste aanwinst in haar geurencollectie. Door het lichte karakter is Wild Rose een perfect parfum voor overdag, een mooie aanvulling op de warme avondgeur van Avril, Forbidden Rose.

Wild Rose, waarin zowel Avrils vrouwelijke als haar stoere en speelse kant is verenigd, is een frisse geur voor meiden die niet bang zijn om hun wilde kant te laten zien en die willen ontdekken wat het leven voor ze in petto heeft. Met Wild Rose spoort Avril meiden aan hun dromen te beleven en het leven leuker en spannender te maken.

“Wild Rose is een parfum voor vrije geesten”, aldus Avril.

Avril is niet de enige celeb met een nieuw geurtje. Christina Aguilera heeft ook een geheimzinnige luchtje ontwikkeld.

Lees ook:Leonie Meijer van TVOH presenteert cd
Lees ook:Ali B was alcoholist en verslaafd aan gokken
Lees ook:Een leven lang dromen
Lees ook:Vurige liefde dooft snel
Lees ook:Nieuwe borsten voor Sieneke en Barbie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>