Blink uit met G-Shock

“Goud is een scheikundig element met symbool Au en atoomnummer 79″, aldus Wikipedia. Volgens ons is goud de kleur van de zomer en van het nieuwe topmodel, de uitblinker, van de nieuwe lente-/zomercollectie van G-SHOCK.

De GA-110GB-1AER is een statement aan ieders arm en een eerbetoon aan licht en warmte waar we allemaal met smart op zitten te wachten na een lange donkere winter. De goudkleurige wijzerplaat straalt van zelfverzekerdheid en trekt alle aandacht. Het horloge glanst niet alleen goud, maar reflecteert ook uw unieke eigen stijl. De krachtige auto LED-verlichting maakt dat het horloge zelfs in het donker uitblinkt en als een unieke functie stopt de GA-110GB-1AER de tijd op een duizendste van een seconde. Het aftellen is begonnen!

Activeer de automatische achtergrondverlichting van het horloge met een lichte polsbeweging. De Auto-Illuminator verlicht het hele display. De wereldklok van de GA-110GB-1AER toont tot 29 verschillende tijdzones, want tijd is geld, waar ter wereld u ook bent. Sporters en alle anderen die het tot op de seconde nauwkeurig willen weten, kunnen met de stopwatchfunctie de verstreken tijd, tussentijd en eindtijd meten op een duizendste van een seconde nauwkeurig. De meetcapaciteit van het horloge gaat tot 100 uur.

De countdown timer met automatische herhaling herinnert aan speciale of terugkerende gebeurtenissen. Een geluidssignaal kan op de seconde nauwkeurig ingesteld worden. G-SHOCK-horloges staan voor de modernste techniek, precisie, sterk design en multifunctionaliteit. Ze zijn een stijlvolle en tegelijkertijd functionele accessoire op reis of andere gelegenheden, voor hen die waarde hechten aan individualiteit.

Verkrijgbaar vanaf € 149,-

Lees ook:G-Shock horloge communiceert met je iPhone
Lees ook:Ferry Corsten blijft bij SLAM!FM met Corsten’s Countdown
Lees ook:Met deze horloge steel je de show tijdens de feestdagen
Lees ook:You’re nuts
Lees ook:Kijkers testen gevoel voor hitpotentie met ‘The Hit’ app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>