Shoppenblog test nieuwe The Master Perfumer herengeuren

Marine Aqua N˚45 en White Cedar N˚43. Zo heten de nieuwe herengeuren van The Master Perfumer, de geurlijn van Kruidvat. Terwijl Marine Aqua fris en mannelijk is, is White Cedar juist oosters en qua geur wat zachter. Blogger Danny Nomden heeft de geuren voor ons getest en laat weten of het een aanrader is om bijvoorbeeld cadeau te geven aan je vader met Vaderdag.

Eerste indruk van de flesjes…
Mooie flesjes! Een erg mooi, simpel design. Ziet er heel strak uit en de initialen van The Master Perfumer staan er mooi op gegraveerd. Het flesje van Marine Aqua is blauw en het flesje van White Cedar is wat lichter van kleur. De flesjes zien er luxe uit en worden ook geleverd in een mooi, luxe doosje.

Waar ruikt Marine Aqua naar?
Marine Aqua is een mix van bergamot, maritieme noten en muskus. Door deze ingrediënten heeft Marine Aqua een erg frisse, mannelijke geur. De geur blijft lang bij je.

Waar ruikt White Cedar naar?
White Cedar bestaat uit mandarijn, kardemom en ceder. White Cider is wat lichter qua geur dan die van Marine Aqua, maar naar mijn gevoel ruik je dit geurtje wat beter en draag je ‘t geurtje langer bij je. Door de ingrediënten wordt het ook wel een oosters geurtje genoemd. Dat klopt ook wel: de geur doet je ook wel denken aan het Oosten.

Hoe duur zijn deze geurtjes?
Schrik niet: per stuk maar €7,99! Dat vind ik een erg lage prijs voor, naar mijn mening, best een luxe uitvoering. De geurtjes zijn ook erg lekker en is een perfect cadeautje voor de man!

Marine Aqua N˚45 en White Cedar N˚43 zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat. Per stuk kosten ze €7,99. De geurlijn van Kruidvat heeft naast deze twee geurtjes nog tien andere luxe en betaalbare geuren voor dames en heren.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Jongerenblog Rituals geur: Magnolia & Pink Pepper
Lees ook:Just Cavalli parfumlijn: Stoer, krachtig, fris en uitdagend
Lees ook:Bottega Veneta introduceert… Pour Homme
Lees ook:Zet Underberg carnaval trend met drank stropdas
Lees ook:De band Aqua is weer terug!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>