Just Cavalli parfumlijn: Stoer, krachtig, fris en uitdagend

Just now, just sex, just Cavalli. Zo wordt de nieuwe mannengeur van Roberto Cavalli bestempeld. Just Cavalli For Him is vanaf augustus verkrijgbaar in de winkel. Jongerenblog heeft zowel de mannengeur als de vrouwengeur al getest!

Eerste indruk van de flesjes…
De verpakking alleen al ziet er erg luxe doch simpel uit. De Just Cavalli For Him verpakking heeft een slangenpatroon erop en is blauw met zwart. Het vrouwengeurtje is precies hetzelfde maar dan met de kleuren roze en zwart. Het ziet er stoer uit.
De flesjes zelf zien er ook niet verkeerd uit. Het geurtje voor de mannen heeft een grote opdruk van het woord ‘Just’, met daaronder ‘Just Cavalli’. Het flesje is zilver met blauw en weer komt het slangenpatroon terug. Het vrouwengeurtje is precies hetzelfde, maar dan weer met de kleuren roze en zwart.

Waar ruikt Just Cavalli For Him naar?
De Just Cavalli For Him bevat wild piment, vetiver en een basisnoot van soepel leer. Hierdoor ruikt het geurtje zo mannelijk en is verleiding amper te weerstaan. Een heerlijke, subtiele geur die niet te missen is. Ze willen met dit geurtje de mannelijkheid, vrijheid en jeugdigheid naar voren brengen en dat is heel goed gelukt.

Waar ruikt Just Cavalli For Her naar?
De Just Cavalli For Her bevat neroli, een olie uit de bloesems van de bittere sinaasappelboom. Het bevat ook een hartnoot van de Tahitiaanse Tiarebloem. Als finishing touch hebben ze er nog de romig palissanderhoutakkoord aan toegevoegd waardoor dit geurtje echt een bloemige compositie is geworden. De Just Cavalli For Her staat vooral voor vrijheid, lust en de krachtige vrouw. Dat is ook echt goed te zien aan de flesjes en aan de krachtige en frisse geur. De geur is duidelijk aanwezig maar erg fris.

Kortom…
De Just Cavalli For Him en For Her geuren zijn krachtig, fris en verleidelijk. Wat vooral opvalt, is de combinatie van frisheid en krachtigheid, waardoor het geurtje lang te ruiken is. Met de Just Cavalli geurlijn willen ze krachtigheid, vrijheid en uitdaging uitstralen en dat lukt ze maar al te goed. Zowel de flesjes als de geuren beamen dit.

Voor de geuren is er een speciale website opgericht die goed weergeeft wat de geuren precies betekenen. Het filmpje is heel erg leuk gemaakt en is vooral uitdagend. Momenteel hebben ze alleen nog de vrouwengeur, maar de mannengeur wordt er deze maand nog aan toegevoegd.

Prijzen Just Cavalli For Him:
Eau de toilette 30 ml     –          € 39,-
Eau de toilette 50 ml     –          € 52,-
Eau de toilette 90 ml     –          € 72,-
Shower Gel 150 ml         –          € 20,-
Deostick 75gr                   –          € 17,-

Prijzen Just Cavalli For Her:
Eau de Toilette 30 ml    –          € 39,95
Eau de Toilette 50 ml    –          € 56,50
Eau de Toilette 75 ml    –          € 72,-
Shower Gel 150 ml         –          € 19,50
Body Lotion 150 ml       –          € 19,50

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Bottega Veneta introduceert… Pour Homme
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe The Master Perfumer herengeuren
Lees ook:Jongerenblog Rituals geur: Magnolia & Pink Pepper
Lees ook:Jongeren in actie Valentijnsdag; niet zoenen bij slechte adem
Lees ook:Avril Lavigne helpt je bij het ontdekken van je eigen stijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>