VintyKids zoekt modellen voor herfst/wintercollectie

Heb jij er altijd van gedroomd om model te worden? Doe jij niets liever dan poseren voor de camera? Geef jezelf dan nu op voor de VintyModel Look 2014 – Kids Edition! Stuur voor 18 mei twee foto’s van jezelf naar VintyKids en wie weet wordt jij wel geselecteerd door de jury. Deze bestaat uit een team van verschillende vakprofessionals. Uiteindelijk zal het publiek de laatste stem hebben via Facebook.

De fashionsite is voor de herfst/wintercollectie van 2014 op zoek naar vier nieuwe gezichten: voor kids van 1 t/m 4 jaar en 5 t/m 8 jaar en voor tieners van  9 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar. Daarom organiseert VintyKids dit jaar voor het eerst de VintyModel Look – Kids Edition. De wedstrijd zal een jaarlijks terugkerend element worden.

Heb jij de look van 2014?
Een professionele jury beoordeelt wie dé look van 2014 heeft. Deze vakjury bestaat uit mensen die allemaal hun sporen in de modewereld hebben verdiend, namelijk: Yvonne Thans Thomas (directrice Thans Model Management), Mona Wöbber (model), Ollie Peeters (brandmanager VintyKids) en Shanna Claus (styliste VintyKids). De uitslag blijft spannend tot het laatste moment: het publiek bepaalt uiteindelijk wie de VintyModel Look 2014 wint. De prijzen voor de nieuwe modellen zijn niet mis. Naast dat je het nieuwe gezicht bent voor VintyKids voor 2014, schitter je in een professionele fotoshoot en krijg je een inschrijving bij het modellenbureau Thans Model Management, een foto uitgeprint op groot canvas en de allereerste VintyModel Look Award.

Hoe werkt het?
Geef jezelf op om hét nieuwe gezicht van VintyKids te worden door de volgende stappen:

  • Stuur vóór 18 mei 2014 een mail naar [email protected] met daarin je persoonlijke gegevens en twee goede foto’s jezelf (zie hier de voorwaarden)
  • Houd op 22 mei de VintyKids Facebook page in de gaten, hier worden de vijf door de vakjury geselecteerde modellen per categorie bekendgemaakt.
  • Ben je geselecteerd? Dan kan er vanaf 22 mei tot en met 8 juni gestemd worden op jouw foto via Facebook.
  • Uit elke categorie wint de foto met de meeste likes, dus zet al je vrienden en vriendinnen in!
  • De winnaars worden op vrijdag 13 juni bekendgemaakt via Facebook en de nieuwe modellen zijn in augustus in de nieuwe campagne te zien.

Dus heb jij de looks van One Direction of ben jij de nieuwe Doutzen Kroes? Schrijf je dan snel in voor de VintyModel Look 2014 – Kids Edition. Voor meer informatie kijk je op de actiewebsite.

Lees ook:School leert jongeren model worden
Lees ook:Win New Kids Nitro boek – Hillemoal Koekwous Jonguh!
Lees ook:Haaien zijn gek op modellen
Lees ook:Schokkend: Vogue maakt Abu Ghraib-fotoserie
Lees ook:Owling is het nieuwe planking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>