Pixie Lott: Young Foolish Happy

Slechts twintig is ze, en nu al een van de grootste popsterren van Groot-Brittannië: Victoria Louise “Pixie” Lott. Vandaag brengt ze haar nieuwe album ‘Young Foolish Happy’ uit. Grote namen als Stevie Wonder en John Legend werkten aan het album mee.

‘All About Tonight’, de eerste single van ‘Young Foolish Happy’, was een nummer 1-hit in Groot-Brittannië en ging in de eerste week van release al meer dan achtentachtigduizend keer over de (virtuele) toonbank.

Vorig jaar mocht Pixie haar idool Mariah Carey de hand schudden: ‘Ik zei: “Ik ben groot fan, leuk je te ontmoeten!” En toen zei zij: “Oh, ook leuk om jou te ontmoeten. Maar nu moet ik eerst naar het toilet.” Het was dus een erg korte ontmoeting.’

Als klein meisje las Pixie de biografieën van zangeressen als Mariah en Britney Spears, om te leren hoe die zo succesvol zijn geworden. Die biografieën heeft ze nu niet meer nodig, haar fans lezen inmiddels haar eigen levensverhaal om inspiratie op te doen.

Van ‘Turn It Up’, het debuutalbum uit 2009 van de in Londen geboren zangeres, werden in haar thuisland meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Een eigen kledinglijn heeft Pixie ook: ‘Pixie Lott for Lipsy’, en vorig jaar was ze gastjurylid bij de Britse versie van ‘X Factor’, naast Simon Cowell, Cheryl Cole en Louis Walsh.

Lees ook:Feestje van de week
Lees ook:Alles van Kings of Leon in The Collection Box
Lees ook:Happy Hugging en Happy Shagging proberen Happy Slapping tegen te gaan
Lees ook:Hier shop je je sneakers: JD Sports Utrecht open
Lees ook:Sandra van Nieuwland signeert cd; 10 uur Kalverstraat A’dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>