Win 538 Dance Smash CD nu @jongerenblog

Deze week maak je via @jongerenblog kans op de 538 Dance Smash CD. Het verzamelalbum staat zoals gewoonlijk bomvol met de nieuwste en allerbeste dance tracks van dit moment. Natuurlijk is de cover weer voorzien van een mooie dame, deze keer is dat Melissa Baas. Zij won Benelux Next Top Model en is dit jaar te zien op alle vijf de covers.

Op Vol. 01 van dit jaar staan maar liefst 24 populaire dance tracks, waaronder ‘Levels’ van Avicii, ‘Without You’ van David Guetta & Usher, ‘Ode to the Bouncer’ van Studio Killers, ‘Again and Again’ van Basto, ‘Epic’ van Sandro Silva & Quintino en ‘Sexy and I Know it’ van LMFAO.

Elke week kiest de muziekredactie van Radio 538 de nieuwe ‘Dance Smash’, deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op een 538 Dance Smash CD. Alle delen staan al jaren in de Top 5 van bestverkochte verzamelalbums!

‘538 Dance Smash Vol 01 – 2012’ is vanaf nu te koop bij de platenspeciaalzaak, warenhuis en te bestellen via internet (bijvoorbeeld via bol.com), maar is ook als download verkrijgbaar via alle grote downloadportals van Nederland.

Wil jij deze prijs winnen, doe dan snel mee. Dit kan door te mailen, twitteren of facebooken.
1. Mail je motivatie naar [email protected].
2. Twitter naar @jongerenblog waarom jij dient te winnen.
3. Like onze Facebook-pagina, tag jezelf in de foto en deel deze met je vrienden.

Deelnemen kan tot en met woensdag 25 januari. De winnaar wordt dan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Lees ook:Best of 538 Dance Smash vol. 2 verkrijgbaar
Lees ook:Win 538 Dance Smash CD 2013-02 @Jongerenblog
Lees ook:538 Dance Smash vol. 4 met Usher, Nicki Minaj en Afrojack
Lees ook:De lekkerste dancenummers van het afgelopen jaar
Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win 538 Dance Smash CD nu @jongerenblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>