538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar

De nieuwe 538 Dance Smash CD Vol. 3 is er weer. Elke editie weet altijd weer een plek te bemachtigen in de ‘Compilatie top 10’. Om deze positie te behouden staat het nieuwste schijfje weer vol met juweeltjes. Dikke knallers en hete beats van onder anderen Avicii met ‘Silhouettes’, WTF! met ‘Da Bop’ en Chris Brown met ‘Turn Up The Music’ maken deze cd tot de beste dance compilatie van dit moment. ‘Make some noise’ van Armin van Buuren en ‘Starships’ van Nicki Minaj ontbreken uiteraard ook niet in de selectie.

Elke week kiest de muziekredactie van Radio 538 de nieuwe ‘Dance Smash’. Deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op de 538 Dance Smash CD. ‘538 Dance Smash Vol. 03 – 2012’ bevat vijfentwintig dancetracks en is vanaf nu te koop bij de platenspeciaalzaak, warenhuis en te bestellen via internet, maar is ook als download verkrijgbaar via alle grote downloadportals van Nederland.

Meer informatie: www.radio538.nl

Lees ook:Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD
Lees ook:Best of 538 Dance Smash vol. 2 verkrijgbaar
Lees ook:538 Dance Smash vol. 4 met Usher, Nicki Minaj en Afrojack
Lees ook:Win 538 Dance Smash CD 2013-02 @Jongerenblog
Lees ook:De lekkerste dancenummers van het afgelopen jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>