Erik Arbores en Esmée Denters maken track voor dance4life

Erik Arbores en Esmée Denters hebben de handen ineengeslagen voor de nieuwe dance4life track: Erik Arbores ft. Esmée Denters – dance4life (now dance). De twee jonge talenten doneren alle opbrengsten van de track aan dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder hiv en aids.

Met deze track treden Erik Arbores en Esmée Denters in de voetsporen van artiesten als Tiësto en Maxi Jazz, die eerder ook een track voor dance4life maakten.

Erik Arbores: “Ik ben net ambassadeur geworden van dance4life en vind het te gek dat ik nu direct al iets heb kunnen doen. Esmée is ook heel betrokken bij het werk van dance4life en dat maakt het extra mooi om samen aan dit project te werken.”

Esmée Denters: “Het was fantastisch om met een talent als Erik samen te werken. Ik ben heel blij met het eindresultaat. De boodschap past goed bij dance4life; het maakt niet uit wie je bent, waar je woont, samen kunnen we iets veranderen in de wereld. Deze single is echt totaal anders dan de muziek die ik normaal gesproken maak, maar dat is juist wat ik zo leuk vind aan dit project! Ik vind het heel mooi dat ik op deze manier iets kan doen dat bijdraagt aan een wereld zonder hiv.”

De track Erik Arbores ft. Esmee Denters – dance4life (now dance) is te downloaden via iTunes.

Lees ook:Scholieren halen € 135.886 op voor dance4life
Lees ook:Erik Arbores nieuwe ambassadeur dance4lifde
Lees ook:Toprak Yalçiner en Erik Arbores naar Oeganda voor dance4life
Lees ook:Release Xpress van dj Erik Arbores in Walibi
Lees ook:Dj Alvaro complementeert line-up Out of Control

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>