Armin van Buuren maakt titelsong Verliefd op Ibiza (video)

Armin van Buuren heeft de titelsong ‘Waiting For The Night’ voor de film ‘Verliefd op Ibiza’ gemaakt. In totaal zijn er maar liefst veertien stukken voor de film geproduceerd die de het geheel muzikaal omlijsten. Voor de maximale beleving zullen de bioscopen erop geattendeerd worden de geluidsinstallatie zo af te stellen dat het geluid van de film volledig tot zijn recht komt.

‘Waiting For The Night’ is geschreven door de Australische singer/songwriter Fiora Cutler en werd gecomponeerd door Armin van Buuren en Benno de Goeij.

Bekijk de clip:

Naast het produceren van de titelsong van ‘Verliefd op Ibiza’, zijn er in de film een groot aantal andere bestaande tracks van de Nederlandse DJ/producer te horen. Onder andere ‘Not Giving Up On Love’ (met Sophie Ellis-Bextor) en ‘We Are Here To Make Some Noise’ maken vanaf 31 januari hun filmdebuut. Daarnaast speelt van Buuren een rol in de film als zichzelf; een wereldberoemde DJ die optreedt in de meest populaire clubs.

Naast Armin van Buuren zijn in ‘Verliefd op Ibiza’ onder andere Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Rick Engelkes, Kim Feenstra, Jan Kooijman, Simone Kleinsma en Gigi Ravelli te zien. De regie was in de handen van Johan Nijenhuis.

‘Verliefd op Ibiza’ is vanaf 31 januari in heel Nederland in de bioscoop te zien. Voor meer informatie, check: http://www.ibizadefilm.nl.

Lees ook:Jan Kooijman en Kim Feenstra verliefd op Ibiza
Lees ook:538 Dance Department does Ibiza op radio en tv
Lees ook:Meer mensen op vakantie naar Ibiza door film
Lees ook:Armin van Buuren als wassenbeeld in Madame Tussauds
Lees ook:Armin van Buuren wint van David Guetta en Tiësto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>