Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD

Hij is er weer! De populairste dancecompilatie van Nederland – 538 Dance Smash-01 – ligt nu in de winkels. Knallers als ‘I could be the one’ van Avicii vs. Nicky Romero, ‘Cannonball’ van Showtek & Justin Prime en ‘Stellar’ van Daddy’s Groove ontbreken niet op deze compilatie. ‘Year of summer’ van Wildstylez ft. Niels Geusebroek en ‘High on your love’ van Sharon Doorson maken de CD tot de beste dance-CD van dit moment.

In 2013 siert een nieuw model de cover van 538 Dance Smash 2013 Vol. 1: Tahnee Frijters. Tahnee won de 538 Dance Smash covergirl contest met als hoofdprijs dat zij een jaar lang het gezicht is van de 538 Dance Smash.

Elke week kiest de muziekredactie van 538 de nieuwe ‘Dance Smash’, deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op een 538 Dance Smash CD. Alle delen staan al jaren in de Top 5 van bestverkochte verzamelalbums.

Klik op de titel voor meer informatie en de volledige tracklist: 538 Dance Smash 2013 Vol. 1. Je kunt ‘m dan ook direct bestellen bij bol.com.

Lees ook:Best of 538 Dance Smash vol. 2 verkrijgbaar
Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar
Lees ook:De lekkerste dancenummers van het afgelopen jaar
Lees ook:Win 538 Dance Smash CD 2013-02 @Jongerenblog
Lees ook:538 Dance Smash vol. 4 met Usher, Nicki Minaj en Afrojack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>