Best of 538 Dance Smash vol. 2 verkrijgbaar

538 verzamelde de beste dance hits van de afgelopen jaren op het dubbeldikke verzamelalbum ‘Best of 538 Dance Smash vol. 2’. Vijf CD’s met de grootste dance tracks van toen en nu, zoals: Swedish House Mafia ‘Don’t You Worry Child’, Daft Punk ‘Around the World’, Avicii ‘Levels’, Sandro Silva & Quintino ‘Epic’ en LMFAO ‘Sexy and I Know It’.

Kortom de dancecompilatie is de beste playlist voor de zomer van 2013. Het album ligt nu in de winkels en is te downloaden via de grote downloadportals.

Elke week kiest de muziekredactie van 538 de nieuwe ‘Dance Smash’, deze hits worden vijf keer per jaar uitgebracht op de 538 Dance Smash CD. Tot nu toe behaalden alle edities van 538 Dance Smash de iTunes Top 3 van bestverkochte verzamelalbums. ‘ Best Of 538 Dance Smash – Volume 2’ is nu verkrijgbaar, onder andere bij bol.com. Klik op de titel om meteen te bestellen en de volledige tracklist te bekijken.

Lees ook:538 Dance Smash CD Vol. 3 verkrijgbaar
Lees ook:Tahnee Frijters op cover nieuwe Dance Smash CD
Lees ook:538 Dance Smash vol. 4 met Usher, Nicki Minaj en Afrojack
Lees ook:De lekkerste dancenummers van het afgelopen jaar
Lees ook:Win 538 Dance Smash CD 2013-02 @Jongerenblog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>