Kijkers testen gevoel voor hitpotentie met ‘The Hit’ app

In het nieuwe RTL 5-muziekprogramma ‘The Hit’ krijgen songwriters de unieke kans om hun zelfgeschreven nummer te pitchen aan binnen- en buitenlandse topartiesten. Een week vooraf zijn de liedjes al beschikbaar voor heel muziekliefhebbend Nederland via de speciale ‘The Hit’ app.

Vanaf dat moment kan iedereen zijn gevoel voor hitpotentie meten met de professionals. Claimen de fans dezelfde nummers als de topartiesten, dan ligt een nieuwe auto misschien wel in het verschiet. Bovendien biedt de app biografieën van de songwriters, foto’s en songteksten. Door in te loggen via Facebook kunnen gebruikers zien welke nummers volgens hun vrienden de meeste hitpotentie hebben. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

The Hit wordt iedere zondag om 20.00 uur uitgezonden en gepresenteerd door Dennis Weening.

Lees ook:Dennis Weening maakt superheld van flexwerker
Lees ook:Dennis Weening en Nicolette Kluijver presenteren Expeditie Robinson
Lees ook:Google Play Music beschikbaar in Nederland
Lees ook:Robinson trapt af met web-only Vrienden Expeditie
Lees ook:De Jeugd van Tegenwoordig versus Go Back To The Zoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>