Welke nummers vormen Top 500 van 90′s hits.

Q-music start morgen met één van de populairste hitlijsten die de zender rijk is: de Top 500 van de 90s. Vijf dagen lang staat de zender in het teken van de beste muziek uit de jaren 90. Om deze populaire lijst officieel te openen heeft Q-music Hans van der Togt, icoon uit de jaren ’90, bereid gevonden een eerste draai aan het Q-rad van fortuin te geven. Het rad speelt een rol tijdens de Top 500. Middels dit rad kunnen Q-luisteraars namelijk diverse 90’s prijzen winnen.

Het diverse aanbod uit dit decennium zorgt altijd voor een kleurrijke lijst met 500 nummers die alle kanten op gaan. Van de Spice Girls tot Nirvana en van Take That tot Charly Lownoise & Mental Theo. Ze zullen er ook dit jaar ongetwijfeld weer in staan.

Tijdens de week van de Top 500 van de 90s zullen diverse bekende artiesten live in de ochtendshow van Mattie & Wietze covers doen van bekende 90s hits.

Het programma:
Maandag 10 maart: WAYLON
Dinsdag 11 maart: KRYSTL
Woensdag 12 maart: JACQUELINE GOVAERT
Donderdag 13 maart: NIELSON
Vrijdag 14 maart: CHEF’SPECIAL

Ook verschijnt er een 6 cd-box getiteld “Het Beste uit de Top 500 van de 90s” en maken luisteraars kans op concertkaarten voor de populairste boybands uit de 90′s: Backstreet Boys en New Kids On The Block.

Vanaf maandag 10 maart is de Top 500 van de 90s vijf dagen lang tussen 9.00 en 18.00 uur te horen op Q-music. De lijst wordt zoals elk jaar samengesteld door de luisteraars.

Lees ook:Q-music weer terug in de tijd met de Top 500 van de 90s
Lees ook:Zomer zet door met de Q-top 500 van de Zomer
Lees ook:Twan Vink (21) heeft Het Geluid van Q-Music geraden
Lees ook:Negende editie Q-top 1000 weer van start
Lees ook:Jeroen Nieuwenhuize terug op tv met Top40

1 Reacties // Reageer

One thought on “Welke nummers vormen Top 500 van 90′s hits.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>