Armin van Buuren als wassenbeeld in Madame Tussauds

DJ en producer Armin van Buuren heeft gisteren zijn wassen evenbeeld onthuld in Madame Tussauds. Bezoekers van Madame Tussauds kunnen vanaf nu naast Armin in de DJ booth stappen voor een spetterend optreden voor de grootste Hollywood sterren.

Armin heeft twee keer vol enthousiasme voor de beeldhouwers van Madame Tussauds geposeerd. In totaal zijn er meer dan 500 lichaamsmaten van hem genomen en even zo veel foto’s gemaakt. Tijdens de tweede sessie in Londen is er extra aandacht besteed aan zijn gezichtsuitdrukking.

Na de tweede sessie is er een mal gemaakt waarin het was is gegoten. De kale was is gekleurd, haren zijn haar voor haar in het beeld gezet en zelfs van de ogen en tanden van Armin is er een exacte kopie gemaakt. Aan dit hele proces, van de eerste poseersessie tot en met de afronding van het beeld, hebben in totaal vijftien personen vier maanden lang gewerkt.

Het beeld van de populaire DJ staat in Madame Tussauds achter een DJ booth op het podium in de zogenaamde A-list ruimte en ‘draait’ voor internationale sterren zoals Justin Timberlake, Johnny Depp, Angelina Jolie en Gwyneth Paltrow.

Lees ook:Adele krijgt wassenbeeld in Madam Tussauds
Lees ook:Prins met tekort aan haar
Lees ook:E.T. als wassenbeeld in Madame Tussauds
Lees ook:Ali B. nu dj
Lees ook:Armin van Buuren wint van David Guetta en Tiësto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>