Stef is De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2014

Foto: Vara

Stef is uitgeroepen tot de winnaar van het VARA-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland 2014. Hij wint hiermee optredens op onder anderen het grootste festival van Europa Sziget, het nieuwe singer songwriter-festival The Brave, een podiumplek volgend jaar op Altersonic Noorderslag en spelen in het voorprogramma van de clubtour van Jacqueline Govaert.

De jury, bestaande uit Giel Beelen, Sanne Hans, Eric Corton, Jacqueline Govaert, Chef’Special en Paul Rabbering, spraken allemaal vol lof over Stef. Sanne: “Ik heb een zwak voor Stef, wat hij ook uitpoept het maakt niet uit.” Giel: “Uiteindelijk heb ik gekozen voor de singer-songwriter die de afgelopen tijd echt de beste liedjes heeft geschreven en waarvan ik denk dat het nu zijn tijd is om te vlammen. Stef is een fantastische zanger, hij pakt ons steeds weer in!” Winnaar Stef: “Ik was al heel blij met deze kans om mee te doen aan dit programma. Ik ben heel blij dat ik al deze mooie artiesten heb mogen ontmoeten. Ik wil iedereen bedanken!”

Vanaf 12 september start de concerttour waarin alle zes de finalisten optreden in negen verschillende zalen door het land. Kijk op de website van De Beste Singer Songwriter voor meer informatie over de tour en om alle nummers terug te luisteren.

Lees ook:Nieuw seizoen Beste Singer-Songwriter van Nederland
Lees ook:Album De Beste Singer Songwriter Van Nederland Deel 2
Lees ook:Muzikanten schrijf je in voor Art Rocks
Lees ook:Welke nummers vormen Top 500 van 90′s hits.
Lees ook:Lijst met knappe Latin mannen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>