Jongeren minder aan het werk

Minder jongeren (15 tot 24 jaar) zijn aan het werk dan vroeger. In vergelijking met 2001 zijn er nu 10.000 werkende jongeren minder. De jongeren die niet werken, zijn vaak bezig met een studie. Een studie neemt gewoon veel tijd in beslag. Ik begrijp het wel. In 2001 werkte bijna de helft van de jongeren, nou is het 44 procent. Best wel weinig, ik had verwacht dat dat wel meer zou zijn. Ik denk dat vooral jongeren tot en met 18 jaar niet werken, omdat ouders dan vaak nog veel betalen.

Lees ook:Weinig slapen, niet gelukkig
Lees ook:“Bel-opvoeding” voor jongeren
Lees ook:Somber over toekomst AOW
Lees ook:Minder jongeren werken
Lees ook:Speciale Albert-Heijn klas!!??

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>