Italie wil alle moslim-scholen sluiten

Wat heeft de regering van Italie nou weer bedacht. Ze willen alle 53 moslim-scholen in het land sluiten. De minister van binnenlandse zaken vindt alle islamitische scholen ‘ghetto’s en enclaves creeren die niet passen in de Italiaanse islam’. ‘Er moet respect zijn voor de islamitische cultuur, maar tegelijkertijd dienen Italiaanse wetten en tradities te worden gevolgd’. Het heeft eigenlijk te maken met terrorisme enzo. Ik vind wel dat ze in de scholen gewoon Italiaans moeten spreken, want dat is nu dus niet het geval. Iedereen in Italie moet ook zich gewoon aan de wet houden. Maar op deze manier zorgt de regering alleen voor haat!

Lees ook:Kinderen voor iedereen?
Lees ook:Geen grotere borsten voor Italiaanse meisjes onder de achttien
Lees ook:Tom Clancy’s Rainbow 6 Patriots aankondiging
Lees ook:Hoofddoek verboden op Turkse school
Lees ook:Cocaine in Italiaanse rivier

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Italie wil alle moslim-scholen sluiten

  1. Theresa

    Met zo’n maatregel geef je idd wel een verkeerd signaal af. Maar een goed integratiebeleid bedenken valt ook niet mee, zoals we ook hier merken!

      /   Reply  / 
  2. ej

    goed so, dit moeten se in nederland ook doen gewoon, weg met dat onkruid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>