Jongen doodt ouders, oma, zichzelf en weggebruiker

Een 17 jarige jongen uit Kentucky, Amerika, heeft zijn ouders en oma doodgeschoten nadat hij van school was gestuurd vanwege drugsbezit. Hij bekende dit aan een vriendin, die naar de politie ging. Ja, dat zou ik ook doen. De jongen vroeg zelfs of hij bij haar een paar nachtjes kon overnachten. Gezellig, een moordenaar in huis.De politie zag hem enkele dagen later op de snelweg rijden, en dwong hem te stoppen. De jongen wou hier niet aan toegeven en reed zichzelf, en een andere bestuurder van een auto op de snelweg, dood. Volgens de school had de jongen nooit problemen gehad en was hij een goede student. Dat vind ik altijd zo vaag, dat mensen die heel normaal lijken, intussen de raarste mensen zijn.

Lees ook:Jongen maakt indruk met 242 km per uur
Lees ook:Jongen ‘leent’ auto van vader
Lees ook:Jonge held red vader en zichzelf op snelweg
Lees ook:Straatracer rijdt tegen boom aan
Lees ook:Jongens knallen op rotonde tegen elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>