Eindexamens weer begonnen

De eindexamens zijn weer van start gegaan. Vandaag kregen de eerste leerlingen het examen Russisch. Ongeveer 113.000 vmbo-leerlingen, 49.000 havoscholieren en 34.000 vwo’ers zullen deelnemen aan de examens en hopelijk ook slagen. Wat doe jij om van de stress af te komen?

Je hebt genoeg middeltjes en pilletjes om stress tegen te gaan en je hersenen te stimuleren. Niet alles helpt dus het is nog maar even afwachten. Ik zelf vond de examens niet heel erg moeilijk en gespannen was ik ook niet.

Oja, als je klachten hebt, meld het dan bij het Landelijk Aktie komitee Scholieren! Ook als je bijvoorbeeld gestoord werd tijdens het examen.

Lees ook:Examenhulp bij Duits toch niet zo handig
Lees ook:Scholieren.com lanceert handige eindexamenpagina
Lees ook:Leerlingen krijgen fout examen
Lees ook:Bizar: eindexamen op Bonaire voor scholieren van Curaçao
Lees ook:Examens gestart – eindexamenupdate bij Avondploeg SLAM!FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>