College op mp3: nieuwe trend?

Als je een college kunt downloaden van internet, dan ga je toch niet meer naar school? Het tegendeel lijkt waar, in Amerika dan. Maar Universiteit Wageningen gaat het ook proberen. Deze school zegt de eerste in Nederland te zijn die deze mogelijkheid standaard aanbiedt. Docenten denken dat het een succes wordt en binnenkort alle studenten naar hun stemmen luisteren via mp3.

Docenten kunnen op eenvoudige wijze zelf hun colleges opnemen. De afdeling ICT van de universiteit heeft voor de service een eigen systeem ontwikkeld dat leerlingen makkelijk een college kunnen downloaden. Docenten verwachten niet dat er minder leerlingen naar de lessen zullen komen.

Lees ook:Radiuscollege in Breda ontruimd; leerlingen onwel
Lees ook:Greijdanus college Zwolle zet bus in op Hanzelijn
Lees ook:SLAM!SCHOOLAWARDS: leukste middelbare school gezocht
Lees ook:Geen WIFI op meer dan 60% Nederlandse middelbare scholen
Lees ook:Zoektocht naar de leukste middelbare school van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>