Leraar steekt lokaal in de fik

Normaal stunten leerlingen in het scheikundelokaal, maandag was het een leraar. Hij was aan het experimenteren met fosfor toen er brand ontstond want de stof vloog in de fik. Het lokaal werd natuurlijk meteen ontruimd omdat er zoveel rook was. De straat waarin de school staat werd 1,5 uur afgesloten wegens ontploffingsgevaar..Foto: fosforHet gaat hier om het Ichtus College in Kampen. Alle docenten, medewerkers en leerlingen moesten het gebouw verlaten. Het hele gebouw is gelukkig niet afgefikt, de schade bleef beperkt dankzij de brandweer. Ook is niemand gewond geraakt.

Lees ook:Scholieren Kampen in de strijd tegen malaria
Lees ook:College op mp3: nieuwe trend?
Lees ook:School in Eindhoven ontruimd
Lees ook:Radiuscollege in Breda ontruimd; leerlingen onwel
Lees ook:Jongeren beschoten in Alkmaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>