Bejaarde is bijna klaar met haar studie

Nola Ochs: de oudste student ter wereld. Deze bejaarde vrouw van 95 jaar zit op de Fort Hays State University in Amerika. Ze woont op de campus van de universiteit tussen allemaal jongeren. De vrouw is binnenkort van plan om haar diploma te halen. Zodra ze deze in bezit heeft, komt ze terecht in het Guinness Book of World Records als ‘s werelds oudste afgestudeerde student.De bejaarde heeft in haar leven niet stil gezeten. Ze begon al in 1930 met studeren op dezelfde universiteit. In de jaren 70 volgde ze parttime colleges op een andere school. Later besloot ze terug te gaan naar haar oude universiteit, Fort Hays. Ze vindt het een hele eer om ‘s werelds oudste afgestudeerde student te worden. Het leukste vindt ze dat haar kleinkind aanwezig kan zijn bij haar diploma-uitreiking.

Lees ook:Ademen en 115 worden
Lees ook:College op mp3: nieuwe trend?
Lees ook:Jongen gooit prullenbak naar lerares
Lees ook:Jongen van 18 geilt op oudje
Lees ook:Man en vrouw mogen niet met elkaar praten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bejaarde is bijna klaar met haar studie

  1. Th.M.Sluimer

    Nog ouder en ingeschreven bij de Universiteit van Utrecht: Miep Schilt, Harmonieplein 13, 360BM Maarssen, geboren oktober 1911

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>