Extra naar school in de zomer

De meeste jongeren zijn natuurlijk heel blij dat het weer zomer is. Lekker op vakantie in plaats van huiswerk maken en uren in een klaslokaal doorbrengen. Sommige jongeren kunnen geen genoeg krijgen van school en willen graag zo veel mogelijk weten (al worden enkelen vast gedwongen door ouders). Dit is mogelijk in Utrecht aan een Summerschool.Zo'n 900 studenten uit de hele wereld hebben zich aangemeld en dat is heel speciaal aangezien de Universiteit van Utrecht nu op plek drie staat van meest bezochte zomerscholen van Europa. Oxford en Cambridge staan op de eerste en tweede plek.

Lees ook:Gratis fiets? Meld je aan!
Lees ook:De meeste jongeren gaan op vakantie naar…
Lees ook:Hogeschool Utrecht zet mobiele website in
Lees ook:Daan Welling en Menno Schellekens winnen EK debatteren
Lees ook:Het onderwijs komt naar je toe

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Extra naar school in de zomer

 1. Sjakie

  die sijn gek!

    /   Reply  / 
 2. DJ-Chris

  Welke gek gaat er nou in de vakantie vrijwillig naar school, daar moeten haast de ouders achter zitten, triest.

    /   Reply  / 
 3. Roos

  pfff, nou ik zal het niet zijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>