(Bijna) klaar met school? En nu?

Een beroep kiezen is best lastig en de mogelijkheden lijken wel oneindig. Misschien wil jij wel verder studeren, of wil je gewoon werken en leren tegelijk, het kan allemaal. Om te beginnen is het belangrijk dat je weet wat je zoekt in een baan. Houd je bijvoorbeeld van een beetje afwisseling? Ben jij gesteld op je vrijheid en werk je graag zelfstandig? Misschien is een werkend-leren-opleiding in de transport en logistiek sector bij VTL dan wel iets voor jou! ‘Huh, transport?!’ Ja echt, daar gebeurt meer dan je denkt. Een miljoen ton rijst of de nieuwste G-Star collectie … het moet allemaal van A naar B. En daar komen een hoop specialisten bij kijken. Wel wat anders dan op een grijs kantoor zitten. Of dagen achter een piepende kassa.

In dit filmpje rijd je mee met Frank en zie je hoe een werkdag van een vrachtwagenchauffeur eruit ziet. Volgens Frank is het mooiste aan dit beroep de vrijheid die je hebt onderweg, “Het werk moet natuurlijk gewoon gedaan worden, maar je bepaalt wel zelf wat je doet de hele dag”. Als vrachtwagenchauffeur is geen dag dus hetzelfde. Ben jij nieuwsgierig geworden na het zien van dit filmpje? Kijk dan nu op http://www.vtllerenwerken.nl voor een baan waarbij je kunt leren én geld verdienen in de transport en logistiek sector.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>