Trillende tafels en piepende broekzakken

Even sms’en of pingen naar je vriendin die twee tafeltjes verderop zit. Een mobieltje is al gauw de klas in gesmokkeld en om hem in de klas te gebruiken is wel erg verleidelijk soms. Leuk voor jou, maar de leraren hebben er een zware dobber aan.

Trillende tafels, ringtones en piepjes uit tassen of broekzakken die de les verstoren en als je een beetje pech hebt staat je woedende reactie als leraar binnen no time op het wereldwijde web. Praktisch iedere leerling heeft momenteel een mobieltje op zak en schroomt niet om deze te gebruiken. Ook als het in de negatieve zin is.

Al die mobiele techniek in de les.. de leraren van de toekomst hebben een lastige taak voor zich liggen, maar wat vinden zij daar zelf eigenlijk van? Blikvoer zocht het uit!

Lees ook:School in Genk verbiedt mobiele telefoon
Lees ook:Mobiele trends verschillen per land
Lees ook:Jongeren sms’en erop los
Lees ook:Leerling met dyscalculie krijgt geen goede formulekaart op eindexamen
Lees ook:Horloge Lexon met uniek design en in tien kleuren!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Trillende tafels en piepende broekzakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>