Mascha Versteeg (QuaRijn) Beste Calibris Praktijkopleider

Mascha Versteeg van ouderen- en thuiszorgorganisatie QuaRijn in Doorn, is uitgeroepen tot Beste Calibris Praktijkopleider 2012. Zij liet de andere genomineerden, Alice Thome praktijkopleider bij verzorgings- en verpleeghuis Saffier in Den Haag en Hans Lokhoff, werkzaam bij Speciaal Basis Onderwijs Breda, achter zich.

De bekendmaking vond plaats tijdens een feestelijke middag in de Veerensmederij te Amersfoort in het bijzijn van andere praktijkopleiders, stagiairs en stagecoördinatoren van roc’s. De winnares ontving uit handen van Rob van den Bosch, directeur Calibris, een bronzen sculptuur en een cheque voor een wellnessweekend.

De jury, bestaande uit een vertegenwoordiging van stagiairs, stagebedrijven en Calibris, noemt Mascha een inspirerend voorbeeld voor haar vakgenoten, bij wie alles om de student draait. Ze weet het beste in de ander naar boven te halen en doet dit op een pragmatische en creatieve wijze.

Uit alle voordrachten selecteerde de jury de drie genomineerden. Hierbij lette zij met name op deskundigheid en organisatorisch vermogen. Ook waardeerde de jury of de praktijkopleiders weten te stimuleren en te inspireren. Op de website www.bestecalibrispraktijkopleider.nl werden de genomineerden gepresenteerd aan het grote publiek en kon iedereen zijn stem uitbrengen. Het oordeel van de jury en het aantal publieksstemmen bepaalden wie de titel won. Anita vergaarde de meeste punten en werd daarmee winnaar van deze verkiezing.

Lees ook:COKD Kinderopvang Beste Leerbedrijf 2012 Calibris
Lees ook:Welke studenten hebben een gouden business idee?
Lees ook:24Kitchen beste digitale zender 2013
Lees ook:Finalisten Student of the Year verkiezing
Lees ook:Stageplek lastig te vinden; stagiairs ervaren discriminatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>