Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal genomineerd

SLAM!DJ’s Ivo van Breukelen en Daniel Lippens, maakten gisteravond in hun radioprogramma ‘De Avondploeg’ bekend dat de Christelijke Scholengemeenschap in Veenendaal één van de vijf scholen is die de meeste stemmen heeft behaald voor de SLAM!SCHOOLAWARDS. De Christelijke Scholengemeenschap behoort daardoor tot de vijf leukste scholen van Nederland!

Op woensdag 30 januari aanstaande bezoekt De Avondploeg samen met een promotieteam de genomineerde school tijdens de grote pauze, om de scholieren te beoordelen aan de hand van verschillende opdrachten. Deze week onthult De Avondploeg iedere avond een genomineerde school. Eerder deze week werd bekend dat het Lorentz Casimir Lyceum in Eindhoven en De Lindenborg in Leek in de race zijn.

Lees ook:De Lindenborg Leek genomineerd SLAM!SCHOOLAWARDS
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:SLAM!SCHOOLAWARDS: leukste middelbare school gezocht
Lees ook:Van der Capellen Scholengemeenschap Zwolle leukste school
Lees ook:Zoektocht naar de leukste middelbare school van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>