Hippe schoolagenda’s – bekijk de collectie van HEMA

Het schooljaar is nog niet eens afgelopen en we krijgen al een mailtje van HEMA. Zij presenteren de nieuwe collectie schoolagenda’s. Vanaf 29 april zijn ze in alle HEMA filialen en online op hema.nl verkrijgbaar.

Echt populair dit schooljaar zijn de agenda’s van nieuwe materialen. De fluor tinten zorgen voor kleur in het klaslokaal en de kartonnen en textiel agenda’s zien er stoer uit.

Een aantal schoolagenda’s uit deze collectie hebben extra’s. Per agenda varieert de binnenkant met onder andere stickers, fotovakjes, spiegeltjes, tabbladen, ziplocks en enveloppen.

Tussen alle kleurige agenda’s zijn er voor jongens een aantal stoere agenda’s in grijs textiel of karton. Ook zijn er gestreepte en zwarte agenda’s.

Bij HEMA kun je ieder schooljaar weer terecht voor een agenda. Zo heeft deze collectie ook een groot assortiment aan basisagenda’s met eenvoudige of gedessineerde kaft. Daarbij zijn er agenda’s met insteekhoes, waardoor je het uiterlijk van je agenda kunt veranderen en persoonlijk kunt maken.

Lees ook:Nieuwe 538 schoolagenda: Uncensored
Lees ook:De vetste schoolagenda is homemade
Lees ook:Populairste schoolagenda’s voor jongens en meisjes
Lees ook:Snel je schoolspullen scoren
Lees ook:Dansen in silent disco en prijzen winnen bij HEMA tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>