Al het nieuws over eindexamens op een rijtje

Doe jij dit jaar eindexamen en wil je snel je antwoorden checken? Op de hoogte blijven van hoe de examens verlopen? Of gewoon toe aan wat ontspanning. Jongerenblog heeft voor jou een aantal sites geselecteerd die je voor de aankomende periode in je favorietenlijstje mag zetten.

Lees ook:Leerlingen krijgen fout examen
Lees ook:Problemen bij examens?
Lees ook:Klachtenlijn voor mbo’ers open
Lees ook:Eindexamens weer begonnen
Lees ook:Leerlingen kraken site van CITO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>