Examens gestart – eindexamenupdate bij Avondploeg SLAM!FM

De examens gaan vandaag van start! Voor een groot aantal scholieren breekt een spannende tijd aan. In deze periode worden ze gesteund door Daniel en Ivo van De Avondploeg (SLAM!FM). Zij zullen tot en met 29 mei iedere maandag tot en met donderdag een eindexamenupdate verzorgen tussen 21.30 en 22.00 uur. De aftrap wordt vanavond verzorgd door Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Sander Dekker.

Samen met het examenpanel, bestaande uit vijf scholieren die dit jaar hun diploma hopen te halen, bespreken Ivo en Daniel het verloop van hun examens. Verder kijken de mannen van De Avondploeg tijdens deze speciale uitzendingen terug op de examentijd van BN’ers. Zo vertellen onder anderen Billy the Kit, Yellow Claw, Tatum Dagelet en Nicky Romero over hun ervaringen.

Studyflow.nl – het online platform waar scholieren examens kunnen oefenen – geeft luisteraars regelmatig een update over de meest geoefende examenonderdelen op hun website. Daarnaast praat Tjeerd van Scholieren.com iedereen bij over het laatste eindexamennieuws en schuift er regelmatig een leraar aan met tips voor het examen van de volgende dag. Uiteraard is er ruim aandacht voor ervaringen van luisteraars, die zelf mee kunnen discussiëren via social media.

De Avondploeg met Daniel Lippens en Ivo van Breukelen is van maandag tot en met donderdag te horen van 19.00 tot 24.00 op SLAM!FM en live te zien tussen 21.00 en 22.00 uur op SLAM!TV.

www.slamfm.nl

Lees ook:Aftrap eindexamens met Marja van Bijsterveldt op SLAM!FM
Lees ook:SLAM!FM DJ Ivo van Breukelen stopt 1 januari met roken
Lees ook:Lorentz Casimir Lyceum genomineerd voor schoolaward
Lees ook:Dutch Dance Days bij SLAM!FM – beste dj’s live in de studio
Lees ook:De Lindenborg Leek genomineerd SLAM!SCHOOLAWARDS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>