Seks, drugs en rock’n'roll hoofdvakken We Rock the Cradle

We Rock the Cradle, een organisatie die opkomend muziektalent ondersteunt, lanceert op 26 mei aanstaande de We Rock the Cradle Academy. Door middel van de Academy kan het bedrijf meer muzikanten en bands helpen bij de ontwikkeling van hun talent en carrière. Docenten die de opvallende hoofdvakken zoals ‘seks, drugs en rock’n'roll’ gaan onderwijzen, zijn onder andere: Sander Guis ( DJ radio 2 en 3FM), Koos van Dijk (ex-manager Herman Brood) en Kim Holland, de diva van de porno.

Tijdens de lancering van We Rock the Cradle Academy op 26 mei aanstaande geven gastsprekers uit de muziekbranche zoals Sander Guis ( DJ radio 2 en 3FM) en Bazz Barnasconi (Bazzookas, Pinguin radio) tips en adviezen aan muzikanten en bands die hun carrière naar het volgende plan willen tillen. Uit de bands die zich voor de lancering aanmelden wordt een aantal bands geselecteerd die zichzelf presenteren door middel van een 2 minuten music pitch. De beste bands winnen met hun music pitch live radio airplay. De dag wordt afgesloten met een optreden van MakeBelieve en nieuwkomer Tarzan’s my Daddy.

We Rock the Cradle ontdekt, ontwikkelt en begeleidt talent. Met behulp van verschillende middelen en activiteiten bouwt We Rock the Cradle aan de professionele carrière van muzikanten en bands. Medeoprichter van We Rock the Cradle, Roelie van Lingen, heeft aan de wieg gestaan van de doorbraak van onder andere Miss Montreal en MakeBelieve.

Vaak ligt de nadruk van een band op het creatieve proces van het schrijven, de opnames tot de onvermijdelijke EP. Er is echter meer nodig om een band op de kaart te zetten. Deze organisatorische en promotionele zaken neemt We Rock the Cradle voor zijn rekening; het bedrijf ondersteunt de ambities van (opkomende) artiesten door artist development en live shows zoals Altersonic en Most Rated. Op 26 mei wordt daar een element aan toegevoegd: We Rock the Cradle Academy.

http://www.werockthecradle.nl

Lees ook:Muzikale jongeren kunnen deelnemen aan Xnoizz Talent 2013
Lees ook:Asser talent laat zich horen op Bartje Rocks
Lees ook:Radio-dj Niek van der Bruggen terug naar Q-music
Lees ook:Red Ribbon Rock deel 2!
Lees ook:14 februari: online releaseparty Red Ribbon Rock

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>