Bier uit, wijn in

De Nederlanders drinken minder bier. Dat blijkt uit een onderzoek van CBS. In 2004 werd er 78 liter bier gedronken. Het jaar daarvoor was het nog 80 liter. Er wordt wel meer wijn gedronken. Wijn is gewoon lekkerder. Ik kan mij sowieso niet voorstellen dat iedereen 78 liter bier drinkt per jaar. Ik drink er nog geen liter. Dat betekent dat iemand anders 156 liter bier drinkt…

Lees ook:Melk niet favoriet bij jongeren
Lees ook:Doe mij maar light!
Lees ook:Aantal jonge drinkers daalt, zo blijkt uit Leefstijlonderzoek
Lees ook:Warm? neem een biertje!
Lees ook:Steeds meer bierdrinkers kiezen voor alcoholvrij bier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>