Harry Potter is bekender dan Blair in de VS

De helft van de Amerikanen kent Tony Blair, de Britse premier. En 57 procent kent Harry Potter! Dit blijkt uit een enquete van onderzoeksbureau Zogby International. Ik vind dat wel weinig hoor, 57 procent. In Nederland zal dat ongeveer 99% zijn. Uit de enquete blijkt nog meer..

Zo blijkt verder dat de zeven dwergen uit Sneeuwwitje bekender zijn dan de rechters van de hoogste Amerikaanse rechtbank. Superman is erg bekend in de VS want 60 procent van de ondervraagden wist van welke planeet de held komt, de planeet Krypton. Verder blijkt dat maar 37 procent weet dat de planeet Mercurius het dichtste bij de zon staat.

Lees ook:Mensen gered uit achtbaan Californië
Lees ook:Vijftien procent jongeren kampt met overgewicht
Lees ook:Wie wil Superman naspelen?
Lees ook:Tiener verdacht van moord op twee toeristen
Lees ook:Slimme studenten geloven in spoken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>