Vrienden maak je tijdens het sporten

Wie denkt in de kerk of bij de hobbyclub de meeste vrienden te maken heeft het mis. De meeste vrienden maak je tijdens de sport, en helemaal op het voetbalveld. Het schijnt dat 1 op de 10 Nederlanders een vriend overhoudt aan sport. Wil je meer lezen over dit onderzoek? Klik dan hier.

Lees ook:Wist je dat jongens ook dol op shoppen zijn?
Lees ook:1 op 3 Nederlanders wil via Facebook nieuwe vrienden maken
Lees ook:Meer dan de helft Nederlanders bidt en smeekt
Lees ook:Sinterkersttip!
Lees ook:Feestje van de week!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>