20 procent minder te besteden!?

Ben je hartstikke blut of verwacht je dat binnenkort te zijn? Wat moeten we nou van die kredietcrisis denken? Een kwart van de Nederlandse jongeren maakt zich in ieder geval meer zorgen over zijn of haar toekomst dan een maand geleden, blijkt uit onderzoek. Een op de vijf ondervraagden denkt 20 procent minder te kunnen besteden de komende tijd. Jongeren zijn bang dat hun geld minder waard wordt, ze zijn onzeker over hun baan en denken geen hypotheek meer te kunnen krijgen.Dit blijkt uit een enquête onder het Top-X-jongerenpanel van EémVandaag in samenwerking met 3FM en NOS Headlines. Zo'n 1750 jongeren deden mee aan het onderzoek. Wat opvallend is dat driekwart van de ondervraagden de ontwikkelingen rond de kredietcrisis volgt. Dit komt waarschijnlijk door paps en mams, want als die zich druk maken dan neemt de tiener het probleem zelf ook meer serieus, zo blijkt uit het onderzoek.

Lees ook:Werkzoekende solliciteert 40 keer in half jaar
Lees ook:Jongeren verwachten nog steeds gouden bergen
Lees ook:Werkzoekende vindt vaakst baan via vacaturesite
Lees ook:Crisis of niet: vakantie belangrijk voor jongeren
Lees ook:Jongeren willen nieuw kabinet zonder PVV

1 Reacties // Reageer

One thought on “20 procent minder te besteden!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>