Don’t cheeese!!

De Britten hebben weer iets grappigs bedacht. Ze mogen nu namelijk niet meer lachen op foto’s die op paspoorten komen. Je krijgt toch altijd te horen dat je moet lachen op pasfoto’s? De Britse regering wil hierdoor de veiligheid verbeteren. De overheid zegt dat het Britse paspoort op dit moment een van de meest veilige van de wereld is, maar dat dat niet zo blijft als ze niks ondernemen. Een gesloten mond op de foto is nodig zodat de nieuwste veiligheidsapparatuur gezichten kunnen identificeren. De foto’s moeten ook gemaakt worden in de maand voor de paspoortaanvraag, maar dat is conform de internationale normen. Ik wist helemaal niet dat dat moest. In Nederland nog niks van gehoord. Als een gesloten mond beter is voor de veiligheid, waarom niet?

Lees ook:Jaloerse vrouw schakelt huurmoordenaar in
Lees ook:Dag van de lach hahaha
Lees ook:Man kan niet op de foto
Lees ook:Patrick van der Eem was zware crimineel
Lees ook:Schokkend: Vogue maakt Abu Ghraib-fotoserie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>