Jongeren willen Rutte

Leden van de JOVD, de jongeren van de VVD, zien het liefst Mark Rutte lijsttrekker van de liberalen worden. Van de 60 stemmen gingen er 39 naar Rutte, 19 naar Verdonk en 2 naar Veenendaal. De drie politici gingen op een JOVD-avond in op vragen uit de zaal. Rutte wilde meteen debatteren maar Verdonk benadrukte dat ze alleen ging antwoorden op vragen van de jongeren..Zowel Rutte als Verdonk denken dat ze de VVD tot grootste
partij van Nederland kunnen maken. Vooral Verdonk ziet het wel zitten om Wouter Bos te verslaan.

Lees ook:Rita Verdonk premier?
Lees ook:Jongeren verstoren filmopnames Rita Verdonk
Lees ook:Trots Op Nederland lanceert jongerenpartij
Lees ook:Bij welke politieke partij pas jij het best?
Lees ook:Studenten stemmen SP en willen Rutte (VVD) als premier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>