Ayaan Hirsi Ali niet illegaal maar toch naar Amerika

Waar een tv-uitzending wel niet voor kan zorgen. Zembla is flink gaan zoeken en heeft ontdekt dat Ayaan Hirsi Ali heeft gelogen over haar persoonsgegevens bij de aanvraag van een Nederlands paspoort. Minister Verdonk besloot daarop om vrijdagochtend een onderzoek in te stellen. Inmiddels is Hirsi het gesprek van de dag..

Helemaal na haar persconferentie vandaag. Wat er precies gebeurde en wat er verteld werd kun je hier lezen.

Mocht Hirsi ineens haar Nederlandse paspoort
verliezen dan hoeft ze Nederland niet uit. Ze
valt dan terug op haar vluchtelingenstatus. Onwaarheden die zij destijds
heeft verteld, zijn na twaalf jaar verjaard. Met een
vluchtelingenpaspoort mogen mensen ook reizen. Hirsi Ali wordt dus niet
illegaal.

Dit is de afkomst van Hirsi:

,,Ik ben Ayaan,
de dochter van Hirsi, die een zoon is van Magan. Magan was de zoon van Isse,
die de zoon was van Guleid, die de zoon van Ali was”, zei Ayaan die het
lijstje verder afmaakte. „Kortom, mijn naam is Ayaan Hirsi Magan Isse Guleid
Ali Wai’ays Muhammad Ali Umar Osman Mahamud."

Okeeee…..Ze heeft het nog best ver geschopt. Dat ze nu pas achter al dit gedoe komen..

Lees ook:Oudjes mogen wel gratis de bus in
Lees ook:Tiener vertrekt naar Bagdad voor schoolopdracht
Lees ook:Hirsi en Geert weer bedreigd
Lees ook:Dochter (19) mept moeder ziekenhuis in
Lees ook:Bruidegom blijkt bruid

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ayaan Hirsi Ali niet illegaal maar toch naar Amerika

 1. ewin

  Hirsi Ali had ook een film gemaakt met Theo Van Gogh ik had over die film een vraag heeft Hirsi Ali echt meegemaakt of is die film verzonnen? Er waren ook paar fotos te vinden op google waar ze een rug lieten zn met arabische tekst ofzo iets….
  is dat de rug van Hirsi Ali heeft ze dat echt of is dit alles gewoon nep en een verzonnen film&nep handschrift tekst op zn rug?IK ZOU GRAAG ANTWOORD OP ME VRAAG WILLEN !!!

  alvast bedankt
  hartelijk groeten ewin

    /   Reply  / 
 2. serhinde

  Hirsi Ali had ook een film gemaakt met Theo Van Gogh ik had over die film een vraag heeft Hirsi Ali echt meegemaakt of is die film verzonnen? Er waren ook paar fotos te vinden op google waar ze een rug lieten zn met arabische tekst ofzo iets….
  is dat de rug van Hirsi Ali heeft ze dat echt of is dit alles gewoon nep en een verzonnen film&nep handschrift tekst op zn rug?IK ZOU GRAAG ANTWOORD OP ME VRAAG WILLEN !!!

  alvast bedankt
  hartelijk groeten serhinde

    /   Reply  / 
 3. Magali

  je bedoelt zeker Submission..volgens mij heeft Hirsi dit zelf niet meegemaakt, en die vrouw in de film is gewoon een actrice ofzo. Het is dus een nepfilm maar Hirsi wil wel duidelijk maken dat die dingen in het echte leven wel gebeuren. Daarom heeft ze de film gemaakt!

    /   Reply  / 
 4. sander

  Ijzeren Rita, wordt op haar plaats gezet. Vannacht zitten kijken naar het debat in de Kamer tot 02.30 op 17 mei 2006. Wat mij al duidelijk was is nu nog wat bekender: Rita Verdonk is niet geschikt voor haar functie. Haar vooringenomenheid en ondoordachte handelen hebben al velen getroffen en het is triest dat het eerst tot een kamerlid moet komen voordat de mensen wakker worden. Laat dit kleine meisje snel het Toneel verlaten en zorg voor een minister die het vreemdelingenbeleid uitvoert met het oog op de toekomst.Geef een generaal pardon voor iedereen die hier een leven heeft opgebouwd. Investeer in ontwikkeling van deze mensen. Een streng maar rechtvaardig beleid aan de voorkant lijkt mij de oplossing in plaats van zoveel politiek /energie in cold cases.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>