Zebra en schildpad in de strijd voor fluojasjes

Fluorescerende jasjes zien er nou eenmaal niet hip uit. Wel zijn ze lekker veilig. Automobilisten weten waar je loopt, fietst, rent, paardrijdt in het donker met een fluovest aan. Ondanks het grote veiligheidsgevoel is de jeugd in België toch nog niet helemaal overtuigd. Het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid en staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe (CD&V) bedachten daarom een nieuwe verkeersveiligheidscampagne. Met in de hoofdrol: een zebra en een schildpad, Zeppe en Zikki!

Speciaal voor jongeren zijn er vestjes gemaakt met strepen en schubben. Ook is er een liedje, de Zeppe & Zikki song staat deze week op nummer één in de Vlaamse top tien en op twee in de Ultratop. Hopelijk overtuigt het schitterende liedje de jeugd om de vestjes te kopen én te dragen.

Overtuigt het jou?

Lees ook:Toppertje en een breezer ananas
Lees ook:Plek voor actieve jongeren in Oldebroek
Lees ook:‘Sexual Perversity’ speciaal voor jongeren
Lees ook:Kane en Carice van Houten voor Haïti
Lees ook:Jongerenblog luistert de nieuwe cd van John Fogerty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>