Met Your World naar Barcelona

Politiek saai? Niet als je er een reis naar Barcelona mee kunt winnen!

Your World, een organisatie voor, door en met jongeren uit de eerste Jongerenhoofdstad van Europa: Rotterdam, heeft een wedstrijd georganiseerd om jongeren meer te betrekken bij de politiek. Deze actie staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen die 3 maart 2010 plaatsvinden. Vertel Your World waarom jij het belangrijk vindt om te gaan stemmen. Of leg uit waarom je stemmen voor die verkiezingen juist flauwekul vindt en dat je dus niet naar de stembus gaat.

Bij deze wedstrijd kun je een reis, verblijf, eten en drinken naar Barcelona winnen plus zakgeld! In Barcelona neem je deel aan het congres over het belang van stemmen, daar zul jij dus je mening moeten verdedigen. Ben jij één van de twee winnaars die deze wedstrijd wint, dan vertrek je 8 februari naar Barcelona en ben je 12 februari terug op weg naar Nederland.

Als je aan deze wedstrijd wilt meedoen, stuur dan jou mening vóór 11 januari naar [email protected] en vermeld daarin je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.

Lees ook:Doe mee met 9292 en maak een filmpje over het OV!
Lees ook:Tornado’s Barcelona
Lees ook:PvdA wint scholierenverkiezingen
Lees ook:Win kaartjes voor Hugo-voorstelling op Valentijnsdag
Lees ook:Jongeren willen paars kabinet met Samsom als premier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>