Langstudeerboete op de valreep afgelast? Wees duidelijk!

Iedere student die vanaf het collegejaar 2012 – 2013 meer dan een jaar vertraging oploopt tijdens de bachelor- of de masterstudie, moet ruim 3000 euro boete betalen bovenop het collegegeld. De langstudeerboete -een maattregel van staatssecretaris Halbe Zijlstra (Hoger Onderwijs) – kwam met een nipte meerderheid door de Tweede en Eerste Kamer. Inmiddels is er nauwelijks nog draagvlak voor. Studentenorganisatie LSVb wil duidelijkheid.

Lees ook:Langstudeerboete-soap: Studenten speelbal politiek
Lees ook:Langstudeerboete: van rechter mag het, studenten willen niet
Lees ook:Halbe Zijlstra niet welkom op Lowlands of toch wel…
Lees ook:Studie in cijfers: je opleiding in een oogopslag
Lees ook:Veranderingen OV-studentenkaart en studiefinanciering toekomstige studenten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Langstudeerboete op de valreep afgelast? Wees duidelijk!

  1. Gidon

    Wanneer krijgen we nou duidelijkheid hierover….?? Ik had me er al bij neergelegd dat ik hem ging krijgen, maar gister toch hoop gekregen dat hij van de baan ging! En nu is t ineens nog niet zeker, zo schiet t niet op!!! Make up your mind!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>