Jokertje’s Jawoord: real life The Hangover

Foto: EyeworksRTL 5 komt met het nieuwe programma Jokertje’s Jawoord, een programma waarin de ‘Cherso’-vrienden Matsoe Matsoe, Sterretje en jeugdvriend Ricardo de toekomstige bruidegom meenemen naar Las Vegas voor zijn bachelor party. Blogger Danny Nomden bekeek alvast de eerste aflevering.

Het belooft weer veel gekkigheid met de vier mannen. Volop drankgebruik, blote vrouwen, veel feesten en niks meer kunnen herinneren zijn toch wel de belangrijkste elementen in het programma. Niet minder belangrijk: redt Jokertje het met zijn vrienden, die ‘m zover proberen te krijgen om met een meid het bed in te duiken?

De mannen proberen er alles aan te doen om Jokertje te doen inzien dat trouwen verre van leuk is. Zo laten ze Jokertje geboeid met een vrouw achter in de woestijn en laten ze veel vrouwen en tevens strippers over de vloer komen om het Jokertje zo lastig mogelijk te maken. En Jokertje’s toekomstige vrouw Shana? Die heeft nog helemaal niets gezien.

Wat komt er in je op? The Hangover? Precies. Het programma is eigenlijk een real life versie van de film The Hangover. Het enige wat echt ontbreekt is een tijger, want als we de beelden mogen geloven heeft één of meerdere wél een tatoeage laten zetten. Het laatste beeld waarbij iedereen passed out op de grond ligt, geeft wel een héél erg The Hangover gevoel. Een kruising tussen Oh Oh Cherso en The Hangover? Dat kan voor veel vertier zorgen bij menig huishouden.

Jokertje’s Jawoord is elke dinsdagavond vanaf 20.30 uur te zien op RTL 5.

Tekst: Danny Nomden

Lees ook:Eindigt Jokertje’s Jawoord in huwelijk met Shana?
Lees ook:Jongerenblog kijkt Everybody Loves Joey
Lees ook:Jongerenblog kijkt ‘Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan’
Lees ook:Killer Karaoke: pijnlijk leuk om naar te kijken
Lees ook:Wat weten mannen van cupmaten?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>