Donateurs ontvangen envelop met wit poeder

Je zou maar een trouwe donateur zijn van Mensen in Nood en als dank een brief met wit poeder thuisgestuurd krijgen! Enkele donateurs vonden het poeder verdacht en trokken meteen aan de bel. Geen nood, want het achteraf bleek het om een verkruimeld pepermuntje te gaan. Met de mailing aan 80.000 donateurs wilde Mensen in Nood aandacht vragen voor voedselverstrekking aan dakloze en arme gezinnen in Tsjetsjenië. Daarbij werd de vergelijking gemaakt restaurants in Nederland, waar gasten na het eten een pepermuntje krijgen. Lullig dat enkele donateurs zo geschrokken zijn, maar nu is er wel veel aandacht voor de brief van Mensen in Nood.

Lees ook:Studenten nu ook naar de Voedselbank
Lees ook:Duizenden jongeren dansen tijdens dance4life event 2011
Lees ook:Nederlandse jongeren in vluchtelingenkamp
Lees ook:Japanse woont jaar ongemerkt in kast!
Lees ook:‘the gr8est show on earth’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Donateurs ontvangen envelop met wit poeder

  1. Theresa

    Hmm rare actie hoor, lijkt me duidelijk dat mensen dat gaan opvatten als biologisch wapen! Ik zou het ook maar creepy vinden als ik dat zou vinden! Het is misschien wel al een tijd geleden, maar toen werd er wel eens gedreigd met het versturen van zulke brieven…
    Stuur voortaan maar een chocolaatje die mensen gratis bij de koffie krijgen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>