Schoenen scoren bij Ziengs!

De zon schijnt nog fraai maar de winkels liggen al weer vol met de wintercollectie. Warme truien, dikke sokken, winterjassen met bontkragen en natuurlijk nieuwe schoenen! Sierlijke, stoere, schattige, en veel te dure-maar-toch-zulke-leuke laarzen sieren het decor van de winkels. Ben jij zat van die afgetrapte laarzen van vorig jaar? Stap dan op 15 of 16 september Ziengs schoenen binnen. Iedereen die een VIP-kaart bezit (trouwe Ziengs-bezoekers kennen die) krijgt stapelkorting! Dus hoe meer je scoort, hoe meer korting! Dus trommel je hele familie en vriendenkring bij elkaar en spaar je schoenenkast weer vol. Oh ja, als je geen VIP-kaart hebt, dan kun je die gewoon in de winkel aanvragen!

Lees ook:Morgen is het National Glamour Day
Lees ook:Must have voor deze koude dagen: jas met verwarming
Lees ook:Speciale creditcard voor jongeren: 3V
Lees ook:Derde XXXSperience met Yes-r en Gio
Lees ook:Winkelen zonder muziekje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>